Pergola spaja vanjski s unutarnjim prostorom

Praktično i estetski privlačno rješenje za spajanje vanjskog s unutarnjim prostorom poboljšat će i vrijednost vašeg doma

Nazovite odmah

Kontaktirajte nas

Pergola je arhitektonski element koji se obično sastoji od okomitih stupova povezanih gornjim rešetkastim gredama ili rebrima. Koristi se na otvorenim prostorima, poput terasa, vrtova, dvorišta i parkova, kako bi se stvorila ugodna atmosfera za sjedenje i opuštanje.

Mogu biti  različitih veličina i oblika, od manjih jednostavnih struktura do velikih složenih elemenata. Ona je dobro rješenje kad želite definirati određeno područje unutar vrta ili terase kao zonu za blagovanje ili područje za sjedenje. Njezina konstrukcija ujedno stvara i intimnu atmosferu.

Pergole Suman imaju čvrstu i robusnu konstrukciju tako da pružaju iznimnu zaštitu od kiše, sunca i svih vrsta vremenskih nepogoda. To će vam omogućiti uživanje u aktivnostima na otvorenom i u vrućim, ali i kišnim danima. Sustav odvodnje izveden je pomoću skrivenih oluka u vodilicama i nevidljivog nagiba koji osigurava da voda nigdje ne curi.

Mogu biti izrađene u različitim stilovima i materijalima, pa se lako prilagođavaju vašem ukusu. Termostabilno platno je protkano čeličnim nitima i ispunjeno džepičastom jezgrom tako da je snažno i izdržljivo. Uz to, modularni sistem omogućuje potpunu prilagodbu svakom prostoru, a one samostojeće omogućavaju postavljanje gdje god poželite.

Mogućnost zatvaranja bočnih strana 

Kako bi se stvorio ugodan, zaštićen životni prostor na otvorenom tijekom cijele godine, bočne stranice mogu se zatvoriti staklom ili vertikalnim kazetnim tendama. Tende mogu biti od čvrstog i izdržljivog akrila, prozirnog PVC materijala ili prozračnog rupičastog screena ako se želi zasjeniti prostor ili zaštiti od pogleda. 

Kako se mogu ostakliti na različite načine idealne su za stvaranje zimskog vrta, a uz dodatak grijalica, zvučnika i osvjetljenja neizostavno stvaraju najljepši dio svakog prostora. Naime, rasvjeta koja je integrirana u vodilice stvara savršen minimalistički ugođaj. Njezin profinjen izgled svakako će dati dodatnu ljepotu vašem prostoru. Za njihovo postavljanje uglavnom nije potrebna građevinska  dozvola.

Upravljanja putem aplikacije 

Naše su pergole motorizirane, a mogućnost upravljanja putem aplikacije omogućuje da s bilo koje lokacije preduhitrite vremenske uvjete. Somfy motori dizajnirani su u Francuskoj te jamče kvalitetu, učinkovitost i dugotrajnost.

Edukacija i podrška Somfyjevih stručnjaka izrazito je važna kod montaže i u postprodaji, jer vam time osiguravamo vrhunsku brigu o kupljenom proizvodu. Zahvaljujući kontinuiranom praćenju razvoja  tehnologije u svakom trenutku vam možemo osigurati i nadogradnju dodatnom opremom.

Osigurano održavanje i rezervni dijelovi

Budući da su naše pergole namijenjene svim vremenskim uvjetima one ne zahtijevaju nikakvu posebnu tj. dodatnu brigu. No, kako bismo jamčili njihovo savršeno funkcioniranje na raspolaganju vam je servis jednom godišnje kao i podrška tijekom cijele godine.

Ako pergola tendu želite nadograditi ili joj je potreban popravak osigurani su vam originalni dijelovi. Posebnu pažnju pridajemo odabiru specijaliziranih proizvođača koji su dugo na tržištu. Kako bi naši proizvodi bili izdržljivi i otporni na različite vremenske uvjete surađujemo samo s provjerenim tvrtkama koji nam mogu garantirati stručnost i kvalitetu svojih materijala.

Tvrtka Suman d.o.o postoji gotovo 30 godina, a prisutna je u Hrvatskoj, BiH i tržištu Europske unije.


Najbolji načini za zatvaranje terase ili balkona

Najbolji načini za zatvaranje terase ili balkona

Pergola tenda je moderno rješenje, minimalističkog izgleda, tako da se lagano može uklopiti u bilo koji prostor

Zašto je dobro konzultirati se s prodajnim savjetnikom prije kupnje

Zašto je dobro konzultirati se s prodajnim savjetnikom prije kupnje

Naši savjetnici će vam jednostavno predstaviti različite opcije kojih možda niste svjesni pružajući vam tako veći izbor i više mogućnosti za prilagodbu tende vašim navikama i željama

Proširite životni prostor: Instalirajte pergolu na terasi

Proširite životni prostor: Instalirajte pergolu na terasi

Što ako vam ponudimo rješenje koje je potpuno prilagođeno vašim potrebama koje se također kroz godinu mijenjaju?

Naši klijenti

CocaCola, Tisak, Narodne Novine, Školska knjiga, HPB, Tele2, HEP, Martimex, Jamnica, Mlinar, Submarin, Leggiero