Proširite životni prostor: Instalirajte pergolu na terasi

Što ako vam ponudimo rješenje koje je potpuno prilagođeno vašim potrebama koje se također kroz godinu mijenjaju?

Nazovite odmah

Kontaktirajte nas

U posljednje vrijeme svjedoci smo visokog rasta cijena kvadratnog metra stambenog prostora diljem Hrvatske. Posljedično, ljudi se teško odlučuju kod odabira nekretnine izabrati onu s velikom terasom ili balkonom. Čini im se da je takve kvadrate preskupo plaćati te da se više isplati uložiti u veći dnevni boravak, zasebnu radnu sobu ili veliku ostavu. 

A što kad bismo vam rekli da ulaganje u veliku terasu može biti jedna od vaših najboljih životnih investicija? Jer - terasa ne mora značiti neiskorišten prostor ili pleksiglas pod kojim je ljeti neizdrživo. Ne mora značiti tendu zbog koje ćete morati svaki dan provjeravati vremenske uvjete i koju morate po kiši i nevremenu obavezno zatvarati. Ne mora značiti ni fiksnu nadstrešnicu zbog koje vaš dnevni boravak neće imati dovoljno svjetla.


Rješenje su pergole! To su konstrukcije koje se sastoje od okomitih stupova i vodoravnih greda te  čine otvoreni krov. Na njezinom vrhu je platno, koje je najčešće od poliakrila koje je jednostruko ili dvostruko impregnirano, a vrstu dezena možete birati. Tako ćete imati rješenje potpuno prilagođeno vašim potrebama koje će vam omogućiti da dobijete najljepši i najdraži prostor u stanu - zaštićen od vjetra, kiše i sunca. 

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu mi znamo da se vaše potrebe tijekom jedne kalendarske godine mijenjaju. Na jesen želite više svjetla u prostorijama, a ljeti ne želite vrele zidove. Pergola tijekom hladnijih razdoblja u potpunosti zatvara prostor stvarajući grijani i zaštićeni ambijent, dok za toplijih mjeseci omogućuje hlad, prozračnost i zaštitu od štetnih sunčevih zraka.

Suman pergole, tende, suncobrani

Instalacija pergole dodat će prostoru osjećaj privatnosti i udobnosti, čineći ga idealnim mjestom za druženje. Uz to naše pregole imaju motorizirani krov što znatno olakšava upravljanje i nudi vam brojne mogućnosti. Ako želite biti zaštićeni od kiše, a opet uživati na zraku, razmaknut ćete stakla. Tako možete biti na terasi čak i kada pada kiša, a da pritom ostanete suhi. Ovo je posebno korisno ako želite organizirati roštilj ili druge aktivnosti na otvorenom bez brige o vremenskim uvjetima. Za uživanje u pogledu na zvijezde, ali uz zaštitu od vjetra, dovoljan je jedan klik daljinskog upravljača i pogled prema nebu. 

Naposljetku, instalacija pergole će povećati i vrijednost vašeg doma. One su osobito popularne među kupcima nekretnina, posebno ako se nalaze u sunčanim područjima. 

Ukratko, pergola ima brojne prednosti koje će vam poboljšati iskustvo boravka na otvorenom. Od zaštite od sunca i kiše, poboljšanja izgleda vašeg doma i terase, do povećanja vrijednosti nekretnine - tenda je izvrstan izbor za sve koji žele poboljšati kvalitetu svog života na otvorenom prostoru.

slika.naziv

pogled izvana

slika.naziv

pogled iznutra

slika.naziv

pogled iznutra

slika.naziv

otvorena pergola

Najbolji načini za zatvaranje terase ili balkona

Najbolji načini za zatvaranje terase ili balkona

Pergola tenda je moderno rješenje, minimalističkog izgleda, tako da se lagano može uklopiti u bilo koji prostor

Zašto je dobro konzultirati se s prodajnim savjetnikom prije kupnje

Zašto je dobro konzultirati se s prodajnim savjetnikom prije kupnje

Naši savjetnici će vam jednostavno predstaviti različite opcije kojih možda niste svjesni pružajući vam tako veći izbor i više mogućnosti za prilagodbu tende vašim navikama i željama

Proširite životni prostor: Instalirajte pergolu na terasi

Proširite životni prostor: Instalirajte pergolu na terasi

Što ako vam ponudimo rješenje koje je potpuno prilagođeno vašim potrebama koje se također kroz godinu mijenjaju?

Naši klijenti

CocaCola, Tisak, Narodne Novine, Školska knjiga, HPB, Tele2, HEP, Martimex, Jamnica, Mlinar, Submarin, Leggiero