Zašto je dobro konzultirati se s prodajnim savjetnikom prije kupnje

Naši savjetnici će vam jednostavno predstaviti različite opcije kojih možda niste svjesni pružajući vam tako veći izbor i više mogućnosti za prilagodbu tende vašim navikama i željama

Nazovite odmah

Kontaktirajte nas

Prije odluke o kupovini tendi, pergola ili suncobrana korisno je konzultiranje s prodajnim savjetnikom jer će vam to pomoći u donošenju prave odluke i odabiru najboljeg mogućeg proizvoda koji će zadovoljiti vaše potrebe i zahtjeve.

Tvrtka Suman nudi besplatnu uslugu savjetovanja i sve što je potrebno je naručiti se unaprijed za sastanak putem telefona 01 6554 202, slanjem e-maila na info@suman.hr ili ispunjavanjem obrasca na web stranici. Prilikom dolaska najbolje je sa sobom ponijeti fotografije lokacije, imati dimenzije i nacrt kako bi savjetovanje bilo što uspješnije. Ovisno o individualnim zahtjevima konzultacije mogu trajati od 15 minuta, za jednostavne slučajeve, do sat vremena za one kompleksnije.

Savjetovanje sa stručnjacima je važno jer su naši proizvodi "custum made" odnosno rađeni po mjeri. Zbog toga je važno, prije odluke o kupnji, informirati se o materijalima koji se koriste kao i o različitim profilima koji se nude u skladu s dimenzijama željene tende. Ovisno o tome treba li vam zaštita od sunca, vjetra, kiše ili potpuno zatvaranje prostora izbor materijala je zaista velik. Također, ako su dimenzije prostora koji je na raspolaganju limitirane ili je raspoloživi budžet ograničen, dimenzije tende mogu se i prilagoditi.

Naravno, pri tome se mora voditi računa o samoj lokaciji.

Savjetnici su specijalizirani za različite kategorije proizvoda, ovisno o tome zanima li vas  suncobran ili pergola. Uz njih, na raspolaganju su i inženjeri koji će izvući maksimum iz svake situacije i pronaći rješenje za prostorno zahtjevne lokacije. Svi savjetnici imaju dugogodišnje iskustvo i znanje te mogu jednostavno predstaviti različite opcije kojih možda niste svjesni ili niste sami istražili, pružajući vam tako veći izbor i više mogućnosti za prilagodbu tende vašim navikama i željama. Najdraže nam je kad nam se klijent javi dok je terasa ili zgrada u izradi jer to značajno olakšava montažu. 

Izdvojili smo 5 razloga zašto je konzultiranje s prodajnim savjetnikom prije kupnje dobra ideja:

  1. Stručnost i znanje: Savjetnici su stručnjaci u svom području i posjeduju znanje o različitim vrstama tendi i suncobrana, njihovim karakteristikama, prednostima i nedostacima, te mogu pružiti detaljne informacije o različitim opcijama koje su dostupne. Oni će vam pomoći da bolje razumijete različite vrste materijala, sustava otvaranja i zatvaranja, dimenzija, boja i drugih značajki tendi, te vam pomoći u odabiru najbolje opcije.
  2. Rješenje prilagođeno vama: Pažljivo ćemo vas saslušati i razumjeti vaše specifične potrebe i zahtjeve. Na temelju toga, pružit ćemo vam rješenje prilagođeno vašim potrebama. To može uključivati preporuke o veličini, materijalu, stilu, funkcionalnostima...
  3. Planiranje budžeta: Dobit ćete pomoć u razumijevanju troškova, uključujući cijene samih tendi, kao i dodatne troškove poput montaže, održavanja, rezervnih dijelova... Ako ste svjesni svih troškova možete ih odgovarajuće planirati.
  4. Ušteda vremena i novca: Izbjeći ćete greške pri odabiru tende koja ne odgovara vašim potrebama. Zahvaljujući tome dobit ćete proizvod koji će vam služiti dugoročno, smanjujući potrebu za naknadnim popravcima ili zamjenama.
  5. Tehnička podrška: Dobit ćete pomoć da razumijete sve tehničke aspekte željenog proizvoda, kao što su sustavi otvaranja i zatvaranja, upravljanja, njega materijala i drugi tehnički detalji kako biste ga mogli pravilno koristiti i održavati. Uz to, osigurana vam je i postprodajna podrška poput servisiranja, popravaka...

slika.naziv

U salonu je izložbeni prostor s različitim rješenjima

slika.naziv

Ispred našeg salona osiguran je parking

Najbolji načini za zatvaranje terase ili balkona

Najbolji načini za zatvaranje terase ili balkona

Pergola tenda je moderno rješenje, minimalističkog izgleda, tako da se lagano može uklopiti u bilo koji prostor

Zašto je dobro konzultirati se s prodajnim savjetnikom prije kupnje

Zašto je dobro konzultirati se s prodajnim savjetnikom prije kupnje

Naši savjetnici će vam jednostavno predstaviti različite opcije kojih možda niste svjesni pružajući vam tako veći izbor i više mogućnosti za prilagodbu tende vašim navikama i željama

Proširite životni prostor: Instalirajte pergolu na terasi

Proširite životni prostor: Instalirajte pergolu na terasi

Što ako vam ponudimo rješenje koje je potpuno prilagođeno vašim potrebama koje se također kroz godinu mijenjaju?

Naši klijenti

CocaCola, Tisak, Narodne Novine, Školska knjiga, HPB, Tele2, HEP, Martimex, Jamnica, Mlinar, Submarin, Leggiero